Kohtaaminen

Kohtaaminen

Toukokuun ajaksi kuvataiteilijat Kankaanpään taidekoulusta ja Turun Taideakatemiasta ovat tulleet yhteen ja luoneet kohtaamispaikan taiteelleen Porin historiallisella lyhytaaltoasemalla. Näyttely esittelee kuvanveiston monia eri kulmia perinteisestä kokeelliseen. Mukana on 16 taiteilijaa, jotka kaikki tuovat oman uniikin näkökulmansa ja taustansa näyttelyyn.

Näyttely on toteutettu yhteistyössä T.E.H.D.A.S ry:n kanssa.

Näyttelyn taiteilijat: Johanna Kaario, Jesse Kitinoja, Toivo Koski, Heli Pakarinen, Pauliina Parjanen, Sonja Sorsa, Syy, Karoliina Wennäkoski, Lisa Holmén, Pietari Hyvärinen, Lotta Kankaanpää, Minea Lehtinen, Nuutti Maikola, Maria Pulkkinen, Aatos Salkosalo, Ronja Sinisalo

Näyttely on auki torstaista sunnuntaihin, 4.5 – 26.5, klo. 12:00 – 18:00.

Avajaiset ovat 11.5 klo 18:00 alkaen ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Radioasemantie 1 / 28330 Pori

Follow by Email
YouTube
Instagram