abyss

Elävää taidetta ja elävää ääntä Porin lyhytaaltoasemalla perjantaina 20.5.2016 klo 18-23 ja Porin taidemuseossa osana museoiden yötä lauantaina 21.5.2016 klo 19-22
Tapahtumiin vapaa pääsy!

Live Performance & Sound at Porin Lyhytaaltoasema 20.5.2016. 18-23 and Pori Art Museum 21.5.2016. 19-22.
Free Entry!!!

 

T.E.H.D.A.S. SOLUTOIMINTA

T.E.H.D.A.S. työryhmät & Yhteistyö

Project Radioasema

Project Radioasema

Radioasema-projekti on T.E.H.D.A.S. muuhun toimintaan liittyvä hanke, jonka kautta voimme aloittaa rakentamaan pysyvää kulttuuriyhteisöä oman toimintamme kautta sekä yhteistyössä muiden kulttuuri-instanssien kanssa.

MeHu

MeHu

Mediataiteen huippuosaamisyksikkö MeHu on T.E.H.D.A.S. ry:n sisällä toimiva mediataiteen tuotantoryhmä. MeHu toimii kollektiivisen ja yksilöllisen rajapinnassa. Anonyymin ryhmätyöskentelyn rinnalla se pyrkii luomaan rakenteita jotka tukevat myös yksilötaiteilijan tuotantotarpeita. MeHu kokoaa yhteen yhdistyksen sisällä mediataiteen parissa aktiivisesti toimivat taiteilijat, on rakenteeltaan avoin ja hierarkiaton.

Sound Laboratory

Sound Laboratory

Äänilaboratorio – audiovisuaalisten rajaseutujen tutkimusmatka Perinteisin soittimin sekä koneellisesti tuotetut äänimaisemat ja kuvamateriaali pyritään saamaan elämään symbioosissa keskenään tasavertaisina.

Plugi & T.E.H.D.A.S

Plugi & T.E.H.D.A.S

PlUGi is a concept devised by Pori Electronic Music Association (PEM). The main mission of PEM is to promote electronic music culture and to offer artists the possibility of bringing this culture to the people.

D-Ark

D-Ark

T.E.H.D.A.S. ry:n kymmenvuotisen taipaleen aikana kertynyttä dokumentaatiomateriaalia on koottu digitaaliseen arkistoon järjestelmällisesti loppuvuodesta 2012 alkaen.

Performassi - ja tapahtumat

Performassi - ja tapahtumat

Performanssi-sana yleistyi Suomessa 1980-luvulla, jolloin se korvasi aikaisemmin käytetyn happeningin. Performanssi on sekä taiteenala että eräs esityskeino, kuten videotaide tai installaatio. Performanssilla voidaan viitata myös mihin tahansa esitykseen.

Perfo klubi

Perfo klubi

INFO PERFO!on suomalaista ja kansainvälistä performanssi- ja videotaidetta esittelevä klubi. PERFO! järjestetään Kulttuuritalo Telakalla Tampereella 4-5 kertaa vuodessa ja joitakin kertoja vaihtuvissa paikoissa.

Live Channel

Live Channel

This channel provides you with Live Culture Events possibly form Finland.