NEWS

Betonikesä, 29.6. – 10.8.2019

Avajaiset: 29.6.2019, klo 18.00 – Radioasemantie 1, Pori

T.E.H.D.A.S. ja kesän taiteilijavieraat toivottavat Teidät mitä lämpimimmin tervetulleiksi: Avajaisissa paljastetaan veistospuiston uusimmat teokset ja avataan T.E.H.D.A.S. -kollektiivin kesänäyttely Virtual Concrete radioaseman projektitilassa.
Betonikesä antaa konkreettisen muodon vaihteleville kokemuksille betonista. Harmaan sävyistä kirkastuu henkilökohtainen betonisuhde. Se on kovaa ja pysyvää, mutta herkästi tunteisiin menevää. Sitä on kaikkialla, eikä sitä kuitenkaan huomaa.
Betonikesän taiteilijavieraat: Lora Dimova, Riikka Keränen, Andris Maračkovskis, Marja Patrikainen, Heikki Takala ja Antti Turkko.

Näyttely on auki 30.6. – 10.8.2019, ke-su, 11-18.

Kesällä 2019 radioasema tekee T.E.H.D.A.S. Ry:n kolmas kesänäyttelyn, Betonikesä. Betonikesä käsittelee betonin merkitystä ja kulttuurihistoriaa. Veistospuistoon sijoittuvien teosten rinnalla aihetta lähestytään myös muiden materiaalien ja välineiden avulla. Radioaseman projektitilaan rakentuva osuus purkaa osaltaan betonilähiöihin liittyviä myyttejä tuoden mukaan kaupunkisuunnittelun ja yleisemmin urbanisaation asumiselle asettamien haasteiden tutkimuksellisia ulottuvuuksia. Betonikesä alkaa jo huhtikuussa Sampolan ostoskeskuksessa jossa näyttelyprojektit ja seminaarin toteutuvat. Kesäkuun lopussa varsinainen näyttely levittäytyy Radioaseman projektitiloihin ja veistospuistoon.

Enter Betonikesä