Väinölän lyhytaaltoasemalta kuuluu edelleen kummia

Väinölän lyhytaaltoasemalta kuuluu edelleen kummia

23 min·kulttuuri·asia·lämminhenkinen·nostalginen

Helsingin olympialaiset panivat vipinää jopa Itä-Porin metsikköön, jonne rakennettiin Yleisradion lyhytaaltoasema. Funkkiskaunotar vaipui radiotoiminnan hiljennyttyä unholaan ja toimi vuosikymmeniä autotallina. Nykyisin sinne on pesänsä tehnyt taiteilijakollektiivi T.E.H.D.A.S. ry, jolle paikka on sijaintinsa, tunnelmansa, yleiskuntonsa ja toimintansa puolesta täysin vertaansa vailla. Se on nähtävä, että sen voi kuvitella! Lyhytaaltoasemaa sisältä ja ulkoa ihmettelevät T.E.H.D.A.S. ry:n taiteilijat, Porin kaupungin hankekoordinaattori, pari ohikulkijaa sekä radioamatööri Olli Haapakangas.

Ohjelman tiedot

Ääniraidat: suomi stereo, kuunneltavissa ulkomailla

https://areena.yle.fi/podcastit/1-68081242?fbclid=IwAR2JHdTqOaJ1B4MWjUN44n_uLolmKOIKbCi8A_l9gEJULsX4hEs5AxephTk

Follow by Email
YouTube
Instagram