Suojele minua! -sarja Porin lyhytaaltoasemalla (Yle Teema 2010) – English subtitles

Suojele minua! -sarja Porin lyhytaaltoasemalla (Yle Teema 2010) – English subtitles

Tämän takia T.E.H.D.A.S. ry sai Radioaseman projekti aloitettu 2011. Kiittäminen on Porin kaupunkia ja sen ajan Kulttuuripäälikkö Jaana Simula! 2012 alkoi sitten se varsinainen käytöönotto, rakentaminen ja puuhailua.

Olemme siitä asti koittanut suojella ja rakentaa kulttuuriympäristöa eri tahojen kanssa.

Vuodesta 2012 meillä on ollut rakennus käytössä ja eri yhteityötahojen kanssa on syntynyt esim. jatkuvat musiikkitapahtumat, erilaisia projketitiloja, Fast Show Galleria (erillaisia näyttelyitä), Veistospuisto (tällä hetkellä 37 teosta), vakiintunut T.E.H.D.A.S. kesänäyttely, symposiumit, jne.

Kiittäminen on myös meidän nykyinen Porin kaupungin kulttuuriyksikön päällikö Jyrki Träskelin kaikesta avusta!

Tervetuloa toimintaan mukaan 🙂


This is why T.E.H.D.A.S. ry got Radioasema’s project started in 2011. Thanks to the city of Pori and Jaana Simula, Head of Culture at the time!

In 2012, the actual project began. Since then, we have tried to protect and build the cultural environment with different parties. Since 2012, we have had the building in use, and with various partners, continuous music events, various project spaces, Fast Show Gallery (various exhibitions), Sculpture Park (currently 37 works), established T.E.H.D.A.S. summer exhibition, symposium, etc.

We also want to thank our current head of the cultural unit of the city of Pori, Jyrki Träskel, for all his help!

Welcome to the activity 🙂

Follow by Email
YouTube
Instagram