Life goes on – chronicles of Russo-Ukrainian war @ T.E.H.D.A.S. ry!

Life goes on – chronicles of Russo-Ukrainian war @ T.E.H.D.A.S. ry!

Valokuvanäyttely Life goes on – chronicles of Russo-Ukrainian war @ T.E.H.D.A.S. ry!
Näyttely avoinna 2.–16.9.2023, avajaiset lauantaina 2.9. klo 16.
Ke-su 11-18, vapaa pääsy.
Tervetuloa!

Suomalais-ukrainalainen taideprojekti “Life goes on – chronicles of Russo-Ukrainian war” tarkastelee Venäjän hyökkäyssotaa nuorten ukrainalaisten valokuvaajien linssin läpi. Kerronta liikkuu menneessä ja nykyisessä kuvaten nuorten tunteita sodasta, sekä rauhan, kodin ja ystävien taakse jättämisestä. Näyttely suuntaa katseen myös tulevaisuuteen, kysyen miten rakennusten lisäksi myös nuorten maailmankuva ja tulevaisuususko pystyttäisiin jälleenrakentamaan.
________________________________

“Life goes on – chronicles of Russo-Ukrainian war” photography exhibition at T.E.H.D.A.S. ry!
Exhibition open 2-16/9/2023, opening on Saturday 2/9 at 4 pm.
Wed-Sun 11 am to 6 pm, free entry.
Welcome!

Finnish-Ukrainian art project “Life goes on – chronicles of Russo-Ukrainian war” discusses the impact of Russia’s invasion through the lens of young Ukrainian photographers. The narrative moves in the past and the present, describing young people’s feelings about war and peace, leaving home and friends behind. The exhibition also looks to the future, asking how not only the buildings but also the young people’s world view and faith could be rebuilt.
________________________________

«Life Goes On – хроніки російсько-української війни» виставка в в T.E.H.D.A.S. ry!
Виставка відкрита 2–16.09.2023, відкриття 2.09 о 4 годині.
Ср-Нд 11-18, вхід вільний.
Ласкаво просимо!

Life Goes On – хроніки російсько-української війни обговорює вплив російського вторгнення через об’єктив молодих українських фотографів. Розповідь рухається в минуле та сьогодення, описує почуття молодих людей щодо війни та миру, полишення дому і друзів, а також у майбутнє й запитує, як можна перебудувати не лише домівку, але й світогляд і віру молоді.

Työryhmä / working group / робоча група
Ida-Emilia Reini
Sofiia Homin
Serhii Varlamov
Taiteilijat / artists / артисти
Oleksii Chystotin
Oleksii Havanchuk
Eva Holts
Andrii Kasianchuk
Olia Koval
Oleksandra Nyrka
Hennadii Sushko
Lev Turkov
Nikoletta Yurets
Pavlo Yaremak

Follow by Email
YouTube
Instagram