Radio tekee murhan: K.K:n tutkimuksia osa 1

Radio tekee murhan: K.K:n tutkimuksia osa 1

T.E.H.D.A.S. Veistospuisto & kesänäyttely
(Radioasemantie 1, 28330 Pori)

RADIO TEKEE MURHAN: K.K:n tutkimuksia osa 1
Näyttely avoinna 08.07. – 04.08.2018, veistospuisto avoinna ympäri vuorokauden

Tervetuloa näyttelyn ja veistospuiston avajaisiin 07.07.2018 klo 18.00 Radioasemalle

T.E.H.D.A.S. ry:n veistospuisto Porin Väinölässä on vuodesta 2012 asti jatkunut projekti, joka haastaa perinteisen käsityksen veistospuistoista ja julkisesta veistotaiteesta. Puisto ympäröi alunperin vuoden 1940 Helsingin kesäolympialaisia varten rakennettua lyhytaaltoasemaa, joka kuitenkin vihittiin käyttöön vasta toisen maailmansodan jälkeen vuonna 1948. Nykyään Väinölän lyhytaaltoaseman toiminnan ylläpito ja kehittäminen on T.E.H.D.A.S. ry:n vastuulla ja veistospuiston lisäksi se järjestää alueella tapahtumia ja näyttelyitä panostaen jatkuvasti voimakkaammin Radioaseman ympäristön potentiaaliin kasvaa merkittäväksi alueelliseksi ja valtakunnalliseksi nykytaiteen tapahtuma- ja näyttelytilaksi.

Vuonna 2018 veistospuisto on jälleen täydentynyt uusilla teoksilla: intialaistaiteilija Suvadeep Dasin Log Drum Communication Project valmistui jo huhtikuussa ja lisäksi latvialaiset Agita ja Andris Maračkovska saapuvat työstämään uutta teostaan puistoon kesäkuun aikana.

Heinäkuun ajaksi veistospuiston ja lyhytaaltoaseman ympäristöön rakentuu nyt jo toista kertaa myös T.E.H.D.A.S. ry:n kollektiivinen kesänäyttely. RADIO TEKEE MURHAN: K.K:n tutkimuksia osa 1 sukeltaa alueen mystisiin ulottuvuuksiin ja vaihtoehtoisiin todellisuuksiin media- ja ympäristötaiteen kehyksissä. Yksityisetsivä K.K:n tutkimuksissa paljastuu ratkaisemattomia mysteerejä, yliluonnollisia tapahtumia ja
ennenkuulumattomia salaisuuksia esihistoriallisesta Porista. Radio tekee murhan.

T.E.H.D.A.S. ry on vuonna 2002 perustettu taiteilijalähtöinen organisaatio, joka tuottaa tapahtumia ja näyttelyitä, toimii taiteilijaryhmänä, verkostona ja henkisenä tukena. Tai mitä ikinä tuleekaan mieleen.

Aukioloajat:
08.07. 12 – 19
10.-22.07. 12 – 19
27.-29.07. 12 – 19
03.-04.08. 12 – 19

Veistospuisto avoinna ympäri vuorokauden.
Lopettajaiset 04.08. klo 19.00!

 

www.tehdasry.fi
facebook.com/tehdasry
instagram #tehdasry

Näyttelyä tukee: Porin kaupunki & Taiteen edistämiskeskus

Follow by Email
YouTube
Instagram