Asemapalaverin summailua ja muita judanssei…

Asemapalaverin summailua ja muita judanssei…

wp_20160914_15_37_41_pro

Huzzaaah! Eilen, eli 14.5. pidettiin pientä palaveria radioaseman touhuista. Haettiin vastauksia tyyliin kuinka douppii shitti on, kuinka douppii shitti vois olla, kuinka saada shitistä doupimpaa. Mitä kaikkea douppia shittiä on tulossa ja mitä tarvitsisi tehdä. Kuinka vuotava katto pysyisi kuohkeiden frisyyriemme yllä.

Aluksi vähän ohjelmasta syksylle. Antti on keski-ikäinen, muistotilaisuus on 1.10. Eli syndekrebailua, ohjelmasta enempi myöhemmin. Eri douppii shittii.
Ambient festarit lätkäsee chillausta ja lunkkii boogieta niin kovalla intensiteetillä ettei kukaan voi olla chillaamatta, tämä siis 25.-27. 11. Hyvin douppii shittii.
Asema tarvitsisi uudet seinämaalaukset, tästä tulisi tuhata proggis, omien rivien pensselivelhojen lisäksi voisi vinkata Kpääläisille, esmes. Luvassa kaiketi brenkkuu ja kosolti lämmintä kättä ja hyvää mieltä. Talkoopäiviä on kelailtu enempikin. Olemme tosin saaneet energisen, motivoituneen ja julkeanko sanoa… karismaattisen työharjoittelijan ja tuoreen tehdaslaisen. Hänen uutuuttaan kiiltävä kimmoisa kulttuurityöläisen nahkansa on laitettu parkkiintumaan aseman raadollisempien tehtävien pariin. mm. lasten taiteilemien kasvatusboxien kasaamisen ja ripustamisen pariin. Lapset ja yhteisötaide mainittu!

Silti…
Ambient festarit kaipaisi talkootouhuja. Torstaina 22.9. kaivattaisiin jengiä raivaamaan aseman salin takaosaa, tekemään inventaariota, siivoilemaan ja villoittamaan jos sillä lailla tykkää kutista. Hommat jatkuvat Plugi-jäbächenkojen kanssa sinä viikonloppuna ja itseasiassa varmaan useampanakin viikonloppuna. Saa olla enemmänkin jeesailemassa.
Tapahtuman visuaalit ovat T.E.H.D.A.S. possen kauraa. Tehään jotain douppii. Sähköi vedellään mettään jotta me voidaan rakentaa jotain tosi douppii ja artsuu shittii. Valoa! Ääntä! Ajatuksia, ehdotuksia ja kilipäistä innostusta tihkuvia taiteilijoita otetaan vastaan. Tapahtuma on siis vasta 25.-27.11. että ei hätäännytä syksyn proggisten aikatauluista. Chillax! On tässä itelläkin kaikkee. Viddu.
Sitten hölistiin ulkotilan remppahommista ja juoksevista asioista, ne nyt ei teitä kiinnosta, eihän ne ketään, mutku o pakko. Katto vuotaa ja rännit ja rappaukset ja rakennus meinaa romahtaa niskaan, ”onx tää luomi pahannäköne?” ”Haiseex tää maito ihan hyvälle?” The usual…

TULEVAISUUS +asioita pureskeltavaksi kokoukseen!

tulossa:
Punk festarit
Noise festarit

vireillä:
Kesänäyttely + veistossymposiumi
Jäsennäyttelyt
T.E.H.D.A.S. Gift shop, jäsenten teosmyynti
työpajoja

Isommat hankesuunnittelut ja keskustelut vaatii ihan oman postauksensa. Työllistymis ja rahoitusjutut on sellainen suo että huhhhuh.

Sitten sellaista sometus, infoamis ja keskustelukulttuuri haipakkaa. ”T.E.H.D.A.S. Taidemuseo” ryhmä liukuu sellaiseksi mainoskanavaksi. Infoaminen ja julkinen tiedotus tulisi siirtää tehtaan julkisen profiilin piiriin. Hommat mitkä eivät kestä täyttä päivänvaloa voisi supista edelleen liukkaasti vanhaan malliin. Tavallaan liu’utaan foorumin ja julkisen profiilin piiriin. Äfbee nyt on kaikille helppo ja näppärä että ei siitä luopua tarvi. Mutta jos sun kissa on kateissa kerro se tehtaan julkisessa profiilissa. Laura sitten niinkus moderoi vähän meidän touhuja, pitää hommat hanskassa. Queen of Teh Internets. All hail the Queen. Tähän blogiin voi postata kaikki ja mitä vaan. Tapahtumat juoksee etusivulla ja kalenterissa. Illuminatin ja zionistien käskyt foorumeilla. Erinäisiä tilejä (instagram, twitter etc.) linkitetään sitten sitä mukaa kun niissä aktivoidutaan. Tehtaan tunnukset annetaan kaikille jotka tehtaan riveissä haluaa instagrammailla ja twiittailla, myös jäsenten omat nettitoilailu proggikset voidaan linkittää tänne (Good Girls ja Gonzot). Luo itsellesi nettipersoona ja tee sillä jotain. Trollaa vaikka poliitikkoja. Jesse pitää ens viikolla tumbleri työpajan koska me ollaan vanhoja eikä osata. Noita meidän nettihommia siivoillaan tässä muutenkin ja kattokaa kuinka mäkin kirjotan blogiin kun mikäkin. Kirjota sääki.

Peace out!

Ville ”wickey wild, wicky wicky wild wild wild west, Jim West, desperado, rough rider” Kirjanen

Follow by Email
YouTube
Instagram