Taavin tulet 2011Taavin Tulet -tulitaidetapahtuma perjantaina 23.9.2011 klo 20.00 alkaen Kirjurinluodon uimarannalla. Yleisöä pyydetään seuraamaan tapahtumaa joen toiselta puolelta Etelärannasta.


Tulitaideteoksensa asettavat esille: Porin taidekoulu, Lyseon koulu, Porin Taiteilijaseura, Porin Nuokkari, Porin taidemuseo & Porin lastenkulttuurikeskus – Satakunnan lastenkulttuuri-verkosto yhdessä Länsi-Porin lukion kanssa, Satakunnan elävän kuvan keskus sekä T.E.H.D.A.S. ry.

06.09.-02.11. Taavin tulet -näyttely. Kuvia Porin kulttuuritoimijoiden yhteis-voimin toteutta-masta tulitapahtumasta vuosien varrelta. PEDAseinä, Porin taidemuseon kahvila. Vapaa pääsy. Näyttelyn toteutus: Porin lastenkulttuu-rikeskus – Satakunnan lastenkulttuuriverkosto ja Porin taidemuseo.


Follow by Email
YouTube
Instagram