T.E.H.D.A.S. ry:n kesänäyttely Interlace/Lomittuminen

T.E.H.D.A.S. ry:n kesänäyttely Interlace/Lomittuminen

10.7. – 20.8.2022, Radioasemantie 1, Pori


Radioasemantie 1, 28330 Pori

Tapansa mukaan T.E.H.D.A.S. tarjoaa taidetta kesäpäivien piristykseksi. Veistospuiston puuveistosymposiumin aikana toteutuneiden uusien teosten rinnalle rakentuu radioaseman sisätiloihin ja ulkotiloihin vuosittaiseksi muodostunut kesänäyttely.

Näyttely kehkeytyy yksilöllisen ja yhteisöllisen työskentelyn epämääräisellä rajapinnalla. Prosessia on viety eteenpäin kevään mittaan Fast Show -testinäyttelyiden avulla ja nyt kudelma punoutuu lopulliseen muotoonsa 9.7.2022 avajaisten saattelemana. Interlace/Lomittuminen luottaa yksikön monikollisuuteen, hajalleen asettuvaan ajatteluun ja olemisen huokoisuuteen.

Ohjelma:
* About klo 14.30, avajaispuhe
* PLUGI hoitaa päivällä musapuolen
* Live performance, time unknown

Live musiikki about klo 19:
* Joonas Toivonen
* Dj Maximum Minimal
* PLUGI

Tehdas kesänäyttely radioasemalla avoinna:
9.7. – 20.8.2022
Ke-su, klo 11-18
Radioasemantie 1 Pori

Follow by Email
YouTube
Instagram