TARINAKAHVILASSA LÄHES 800 KÄVIJÄÄ – KATSO VIDEOLTA MISTÄ OLI KYSE /// STORY CAFÉ AFTER MOVIE (ENG. SUB.)

Heti vuoden 2021 vapun jälkeen Porin kaupunki avasi yhdessä T.E.H.D.A.S. ry:n kanssa Tarinakahvilan kahdeksi viikoksi Itä-Porin Väinölän lyhytaaltosemalle. Kahden viikon mittainen tapahtuma avasi yleisölle aiemmin suljettuja rakennuksen ensimmäisen kerroksen tiloja, joita aletaan kehittää yhteisö- ja kulttuurikäyttöön.

Tapahtuman suosio ylitti odotukset saaden paikalle kahden viikon aikana n. 790 kävijää.

Aseman sisä- ja ulkotilaan levittäytynyt Tarinakahvila oli avoin tila ja kohtaamispaikka, jossa ilmaisen kahvi- tai teekupposen ja pikkupurtavan äärellä saattoi jakaa tarinoita Itä-Poriin liittyen sekä tutustua radioaseman tiloihin ja historiaan. Lisäksi tarjolla oli kolme T.E.H.D.A.S. ry:n Fast Show -taidenäyttelyä sekä lähialueella toteutettujen yhteistötaideprojektien tuloksia. Taustamusiikkina tilassa soi muusikko Pasi Salmen Tarinakahvilalle säveltämä Itä-Porista inspiraationsa saanut ääniraita.

Luonteeltaan kyseessä oli galleriamainen tila, johon saattoi tulla kokemaan taidetta ja perehtymään historiaan museoiden tapaan sekä jäädä halutessaan kupilliselle sisälle tai piha-alueelle.

Follow by Email
YouTube
Instagram