TARINAKAHVILA AVAUTUU HETI VAPUN JÄLKEEN

TARINAKAHVILA AVAUTUU HETI VAPUN JÄLKEEN

Radioaseman Tarinakahvila avoinna 2.5.–16.5.2021

Porin kaupunki avaa yhdessä T.E.H.D.A.S. ry:n kanssa Tarinakahvilan kahdeksi viikoksi Itä-Porin Väinölän lyhytaaltosemalle sunnuntaina 2.5.2021. Tapahtuma on osa Porin kaupungin EU-rahoitteista Come In! Talking Houses, Shared Stories -hanketta. Kahden viikon mittainen tapahtuma avaa yleisölle aiemmin suljettuja rakennuksen ensimmäisen kerroksen tiloja, joita aletaan kehittää yhteisö- ja kulttuurikäyttöön.

Aseman sisä- ja ulkotilaan levittäytyvä Tarinakahvila on avoin tila ja kohtaamispaikka, jossa ilmaisen kahvi- tai teekupposen ja pikkupurtavan äärellä voi jakaa tarinoita Itä-Poriin liittyen sekä tutustua radioaseman tiloihin ja historiaan. Lisäksi tarjolla on kolme T.E.H.D.A.S. ry:n Fast Show -taidenäyttelyä sekä lähialueella toteutettujen yhteistötaideprojektien tuloksia. Taustamusiikkina tilassa soi muusikko Pasi Salmen Tarinakahvilalle säveltämä Itä-Porista inspiraationsa saanut ääniraita.

Koronaturvallisessa ja etäisyyden pidon mahdollistavassa Tarinakahvilassa järjestetään myös pienimuotoisia tapahtumia, kuten konsertteja, taidetyöpajoja ja elokuvanäytöksiä. Luonteeltaan kyseessä on galleriamainen tila, johon voi tulla kokemaan taidetta ja perehtymään historiaan museoiden tapaan sekä jäädä halutessaan kupilliselle sisälle tai piha-alueelle.

T. E. H. D. A. S. Fast Show:n näyttelyt:
Jussi Matilainen 30.4.—4.5.
Julia Kovacs Haavisto 5.5.—11.5.
Iida Nikitin 12.5.—16.5.

Avoinna joka päivä klo 12.00-18.00
Radioasemantie 1, Väinölä, Pori

Tarkempia tietoja tapahtumista saa seuraamalla hankkeen tiedotuskanavia:
www.lyhytaaltoasema.fi

Facebook-ryhmää Urbact Come In! – Pori

Instagram @urbact_comein_pori
sekä osoitteesta www.tehdasry.fi

Lisätietoja:
Niilo Rinne
Hankekoordinaattori, Pori kaupunki
niilo.rinne@pori.fi, 0447011252

Antti Pedrozo
Puheenjohtaja, T.E.H.D.A.S. ry
atti@tehdasry.fi

Follow by Email
YouTube
Instagram