T.E.H.D.A.S.

Taide Eheyttää Harmonisoi Dada Anarkiaa Suomeen

Tavarat ja asiat
Irtipäässessään niiden olemus muuttuu. Ne alkavat kasautua ja hajaantua rakentaen päällekkäisiä kertomuksia. Painottomassa tilassa toisistaan kimmokkeita ottaen ne pakenevat käsitteitä. Mutaatiot ja metamorfoosit ennakoivat kehitystä. Ne ovat tuossa, et kuitenkaan saa niistä otetta. Valon nopeutta ei saavuteta milloinkaan, koska silloin kappaleen massa olisi kasvanut äärettömäksi ja sen vauhdittamiseen olisi tarvittu äärettömän paljon energiaa. Päätät palata ideoiden maailmaan.

Mediataiteen huippuosaamisyksikkö MeHu on T.E.H.D.A.S. ry:n sisällä toimiva mediataiteen tuotantoryhmä. MeHu toimii kollektiivisen ja yksilöllisen rajapinnassa. Anonyymin ryhmätyöskentelyn rinnalla se pyrkii luomaan rakenteita jotka tukevat myös yksilötaiteilijan tuotantotarpeita. MeHu kokoaa yhteen yhdistyksen sisällä mediataiteen parissa aktiivisesti toimivat taiteilijat, on rakenteeltaan avoin ja hierarkiaton.

https://www.youtube.com/watch?v=EIyLPnqmBQA&feature=youtu.be

Näyttely on auki ti-la klo 12–18
1.–5.03.2016
Tiistaina klo 12 avajaisbrunssi!

Näyttelyyn on vapaa pääsy. Tervetuloa!