• POFF
  27.—29.11.2015
  Annankatu 6, Pori

  Pori Film Festival on kansainvälinen elokuvafestivaali, joka järjestetään marraskuun viimeisenä viikonloppuna ensimmäistä kertaa. Tapahtuma tuo elokuvan juhlan Poriin vuoden pimeimpään aikaan ja muuntaa Kulttuuritalo Annankatu 6:n audiovisuaaliseksi labyrintiksi, jossa elävän kuvan voi kohdata ainutlaatuisella tavalla.

  POFF saattaa yleisön aistimusetäisyydelle uutta ja vanhaa, harmonista ja häiritsevää, kokeellista ja koettua, amatöörien ja ammattilaisten tuottamaa elokuvaa. Elävän kuvan ja todellisuuden olemusta setvitään myös installaatio-, media- ja performanssitaiteen keinoin.

  Festivaalin aikana esitettävä ohjelmisto sisältää sekä kokoillan elokuvia että useita erilaisia lyhytelokuvasarjoja, joita on koottu kansainvälisen avoimen haun kautta tulleista elokuvista sekä paikallisilta tekijöiltä.

  POFF:n ohjelmisto julkaistaan marraskuun alussa.

  Festivaalin tuottaa Kulttuuriyhdistys Rapajööti ry. Mukana tapahtuman järjestämisessä ovat myös T.E.H.D.A.S ry, Nyte ry, Satakunnan elävän kuvan keskus, Kulttuuritalo Annankatu 6, Porin taidemuseo sekä Finnkino.

  info@poff.fi

  www.poff.fi
  www.rapajooti.fi

Please follow and like us: