Perfo!-klubi 8.10.2013

737186_10151733423907833_1572898812_o

 

Perfo!-klubi esittelee Tampereen Telakalla kolme performanssia eri taiteilijoilta ja kaksi musiikkiesityksen 8.10.2013.

Performanssinsa tuovat esille Alan Bulfin (IE), Tiia-Mari Kolibri (FI) ja Liina Kuittinen (FI). Musiikkiaesityksiä tarjoaa kaksi eri kattausta; Teemu Raudaskoski ja Sunny & Cloudy.

Alan Bulfinin performansseissa on vahva interaktiivinen ja humoristinen luonne. Tällä kertaa hän sekoittaa työssään videomateriaalia ja yleisön kanssa työskentelyä. Hän on irlantilainen performanssitaiteilija joka on asettunut Helsinkiin.

alanbulfin@gmail.com

Tiia-Mari Kolibri toteuttaa kolmannen osan performanssisarjastaan. Hänen työskentelynsä on kontrastissa perinteiseen ilmeittömään ja tunnejäykkään performanssi-ilmaisuun. Hänen lähtökohtanaan on reipas, elävä ja ilmeikäs performanssi. Tiia-Mari Kolibri opiskelee Samk:in Kankaanpään kuvataiteen yksikössä performanssia.

‘Olen vakavissani. Pelottelen itseäni, jotta jälkikäteen voin kertoa kavereille miten hyvä olin.’ Sanoo Liina Kuittinen työskentelystään. Hän työskentelee Helsingissä.

Illan musiikki esityksestä vastaavat Teemu Raudaskoski ja Sunny & Cloudy.

https://soundcloud.com/teemuraudaskoski
https://soundcloud.com/sunny-45

Perfo! On vuodesta 2007 järjestetty performanssi klubi, joka on tuonut Tampereelle toimintansa aikana suomalaisia ja kansainvälisiä taiteilijoita. Perfo! On T.E.H.D.A.S. Ry:n järjestämä tapahtuma ja sen päävetäjänä on toiminut alusta asti Janne Rahkila. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Tervetuloa!

PERFO! on nähtävissä suorana lähetyksenä osoitteessa www.tehdasry.fi

Perfo!
8.10.2013
alkaen klo 19
Ravintola Telakka
Tullikamarinaukio 3, 33100 Tampere

Follow by Email
YouTube
Instagram