Millai muute 2013 -tapahtuman aiheena on syyskuussa Sampola – Enceladus ”Maisema on kuin apokalypsin jäljiltä”.

– Kaikki, minkä tulet näkemään, kuulemaan ja kokemaan, kolkuttelee mielikuvituksen perimmäisiä portteja, kertoo Mikko Elo Kulttuuriyhdistys Rapajöötistä.

Tapahtuman tuottajina ovat Kulttuuriyhdistys Rapajööti ja T.E.H.D.A.S. ry sekä tukijana Satakunnan taidetoimikunta.

Viime vuoden Millai muute kertoi tarinan, joka yhdisti paikallishistoriaa ja mytologiaa kuvitteelliseen rinnakkaistodellisuuteen. Tänä vuonna Millai muute ottaa askeleen kohti salattua tuntematonta. Kerronnan keinoina ovat musiikki, performanssitaide, videotaide ja muut, kryptisemmät tieteen muodot.

Tarinaa kertovat Satakunnan ja Suomen etevimmät taiteilijat ja taiteentuottajat. Mukana ovat muun muassa muusikot Ville Leinonen jaJussi Lehtisalo, monitaiteilija Mika Rättö, kuvanveistäjä-tuottaja Antti Pedrozo, teatterintekijä-taikuri Tapio Kankaanpää, viulisti Ion Buinovschi sekä videotaiteilijat Niilo Rinne ja Kai Johansson.

Tapahtumasta on kaksi esitystä: perjantaina 13.9. kello 20 ja lauantaina 14.9. kello 20

Tapahtumapaikkana on lyhytaaltoasema Porin Väinölässä. Paikkoja on esityksen luonteesta johtuen saatavilla erittäin rajattu määrä, kertovat järjestäjät.

Lippuvaraukset ja tiedustelu sähköpostiin hanna1973@luukku.com tai puhelimitse 050-3013252.

 

 

Alkuperäinen teksti löytyy täälltä:

http://www.satakunnankansa.fi/Kulttuuri/1194829371152/artikkeli/millai%20muute%202013%20loikkaa%20salattuun%20tuntemattomaan.html

Please follow and like us: