T.E.H.D.A.S. ja Millai Muute 2012


-T.E.H.D.A.S. group –

 


T.E.H.D.A.S. sanoo: Millai Muute yhteistyö oli mukavaa! Arggghhhhjahhhhhuhhh!

Also check the Photos in the Gallery

 

Millai Muute – Kuoppiin, kuoppiin! – Lyhytaaltoasema projekti

Lokakuun 26. ja 27. päivänä järjestettiin Porin lyhytaalto-asemalla poikkitaiteellinen Porin eri taidemuotojen osaamista yhdistänyt suursatsaus Millai Muute 2012, – Kuoppiin, kuoppiin!

Kolme erillistä näytöstä käsittänyt spektaakkeli ammensi Porin legendaarisen kuudennen osan, eli kuoppakaupunkina 1800-luvulla tunnetuksi tulleen kaupunginosan ja osaltaa vuoden 1852 tapahtuneen Porin suurpalon historiasta.

Historian visualisointi kuitenkin oli päivitetty nykypäivään sopivaksi, ja esityksen muoto ei varsinaisesti noudatellut perinteisen tarinankerronnan lakeja. Yleisö kuljetettiin Kuudennen osan vanhalta vesitornilta silmät sidottuina bussikyydillä Porin lyhytaalto-asemalle, jossa varsinainen esitys käynnistyi. Esityspaikka luonnollisesti pidettiin salaisuutena uteliaalle yleisölle aina ensi-iltaan saakka.

Esitys yhdisti monia eri taiteen osa-alueita, T.E.H.D.A.S. ry:n vastuulla olivat esityksen performatiiviset osuudet. Muita osallistujia olivat esimerkiksi kulttuuriyhdistys Rapajööti Ry, Muusikot Mika Rättö, Jussi Lehtisalo ja Harri Sippola, ohjaaja Tapio Kankaanpää, äänitaiteilija Jukka Ranula, sekä Villilä korporaatio. Esitys koostui mm. animaation, videon, teatterin, performanssin, sekä populaari – ja klassisen musiikin aineksista.

 

Follow by Email
YouTube
Instagram